Over Marbles Marketing

Business Coaching

Een marketingbureau gespecialiseerd in online commercie. Nuchter, persoonlijk en ontzettend meedenkend. Niet de grootste in omvang maar wel in expertise! 

Marbles Marketing is in februari 2018 begonnen als SEA (Google en Bing Ads) marketingbureau. Destijds begonnen aan het Emmaplein in Groningen, maar de snelle groei die het bedrijf doormaakte heeft Marbles Marketing doen besluiten een grotere plek te zoeken. Uiteindelijk bleek de Moermanskweg in Groningen een ideale nieuwe locatie. Door de feedback van klanten mee te nemen in de verbetering van de onderneming stapelden de opdrachten zich al gauw op.

Door de geoliede samenwerking tussen de drie ondernemers weet Marbles Marketing haar klanten te voorzien van kwalitatief zeer hoogwaardige advertising campagnes. Omdat de wereld van online vindbaarheid soms als ondoorgrondelijk kan worden gezien (zeker voor een leek) besteedt Marbles veel tijd aan het informeren van haar klanten. Bij iedere stap in het proces wordt er duidelijk uitleg gegeven over het nut en de intentie van de gemaakte keuzes.

Door in het werkproces een zeer hoge mate van klantvriendelijkheid te hanteren wordt deze openheid over het werk versterkt; klanten kunnen altijd aankloppen bij Marbles om extra advies te ontvangen. En voor wie van een stevige bak houdt, staat de koffie altijd klaar!

Onze speerpunten

Omdat de wereld van online marketing soms al ingewikkeld genoeg kan zijn. We voorzien waar nodig onze klanten van uitleg over waar we mee bezig zijn, en bieden maandelijkse rapportages over de voortgang. Zo weet je waar je aan toe bent, en krijg je niet te maken met onverwachte kosten.

Online adverteren is ons op het lijf geschreven. We hebben ons gespecialiseerd in de ingewikkelde materie van online zoekmachines en weten Google goed te vriend te houden. Jouw online vindbaarheid is ons specialisme. Ook denken we mee over het gehele traject, van strategische doelstellingen tot website tot een zorgvuldige uitvoering.

Marbles werkt planmatig. Na een gesprek met onze klant analyseren we de huidige situatie en bepalen we een gepaste strategie om naar de gewenste situatie te komen. Alle verzamelde data bundelen we in een document, die altijd gebruikt kan worden om de voortgang te toetsen.

Wij vinden het zo ontzettend belangrijk dat het ‘wij’ gevoel aanwezig is. Wij vinden dat je samen het meeste bereikt. Je bent dus ook onderdeel van je eigen groei in het advertising proces. 

marbles wit logo

Wil je graag naar het volgende level? Kom in gesprek! 

Contact opnemen

Het team

Bert

Bert Teeninga

SEA specialist

Bert is ons zwaargewicht als het gaat om Google Ads (SEA). Hij kent elk foefje om jouw budget optimaal te benutten. Daarnaast is hij ook thuis in Amazon advertising en andere marktplaatsen.

Alexandra

Alexandra van der Zee

Marketeer

Alexandra heeft ruime ervaring en kennis van alle online kanalen. Haar interesses houden ons als team ook scherp! Met display en creatieve copywriting kunnen we bij haar terecht. 

Webshops groter maken. Dat doen we.

Vraag ons gerust

Heb je een vraag, probleem of nieuwsgierig wat adverteren binnen Google of Bing voor je kan doen? We staan altijd open voor gesprek. Elk vraagstuk houdt ons namelijk ook scherp, en dat vinden we leuk! 

Contact opnemen
Over Marbles
white-logo-glyph

Gratis Google Ads Scan? 

Wij voeren graag een volledig vrijblijvende scan van je huidige account uit! 

Scan aanvragen