Online Adverteren

Google – Socials – Bing

Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Wij zijn een marketing partner die jou online laat groeien in online verkopen, zichtbaarheid en/of leads. Wij kunnen je strategisch en uitvoerend naar een hoger niveau kan tillen. Wij bieden eenvoud een geen moeilijke tarieven, budgetten of onduidelijke rapportages.

Groei door expertise

Marbles Marketing is sterk in het adverteren op de meest belangrijke platforms. Om online sales te boosten via E-commerce hebben we Performance Marketeers zitten. Je webshop binnen een korte aanloopperiode laten boven een hoger niveau dan je concurrenten tillen? Door jarenlange ervaring, slimme trucjes en expertise binnen dit vakgebied weten we dat je aan ons een goeie hebt.

Het inzetten van online marketing op basis van performance, waarbij de opdrachtgever de toegevoegde waarde van ons als marketingbureau inhuurt op basis van resultaat, de performance.’ Een performance gebaseerde samenwerking, waarbij wij de gezamelijke doelstellingen behalen binnen de daarvoor geschikte online kanalen.

Onze werkwijze

We komen uit Groningen, dus blijven nuchter. Wij werken altijd volgens een vast principe. We richten de campagnes in tijdens de opstartfase, hiervoor betaal je eenmalig de opstartkosten voor.  Daaropvolgend is het aan ons om de campagnes te onderhouden, de campagnes worden dagelijks gemonitord en bijgestuurd. In de eerste week van de nieuwe maand ontvang je een rapportage over de maand ervoor. Zo weet je precies wat er gebeurt. Tijdens de campagnes hebben we ook regelmatig contact.

WIJ LATEN JE BEDRIJF GROEIEN

Wil jij leads genereren via Google Ads of social media? Door middel van data gedreven advertenties maken wij van jouw bedrijf een conversie machine! Wij adverteren niet alleen, wij voorzien je ook van het juiste advies om on-page ook klaar te zijn voor sales.

Google Advertising

De resultaten die bovenaan in Google worden getoond met een afbeelding van het product erbij.

 • Google Search
 • Google Display
 • Google Shopping
 • Google Retargeting

Social Advertising

Beeladvertenties die worden getoond op verschillende website waar je doelgroep zich in bevindt.

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
 • LinkedIn

Bing Advertising

Het tonen van advertenties voor websites die je al een keer hebt bezocht.

 • Bing Search
 • Bing Display
 • Bing Retargeting

Strategie

Hoger in de zoekresultaten komen door het aankopen van advertenties binnen Google.

 • Waar staan we nu
 • Waar wil je naartoe
 • Hoe gaan we dat bereiken
 • Met welke middelen

BEN JE KLAAR OM ONLINE SUCCES TE BEHALEN?

Wil je de mogelijkheden bespreken, heb je een andere vraag of ben je nieuwsgierig naar ons bedrijf? Wij maken graag tijd om eens om tafel te zitten!

Rapportages & dashboards met Data Studio

Bij werkzaamheden horen rapportages, vinden wij. Daarom werken wij samen met Google Data Studio, een programma waarbinnen ten allen tijden rapportages opgevraagd kunnen worden.

GOOGLE ADS

SEA onderscheidt zich van SEO door het slim inzetten van zoekwoorden. Dit doen we door gebruik te maken van Google Ads. Wie bij Google een advertentie inkoopt, wordt bovenaan in de organische zoekresultaten getoond.

Search Engine Advertising

Google Ads werkt via een systeem dat PPC (Pay Per Click) heet, dat houdt in dat je betaalt per klik op je advertentie. Dat klinkt alsof je ongezien veel geld kwijt bent aan dit soort advertenties, maar dat valt reuze mee. Je bepaalt namelijk zelf wat het maximum bedrag is voor een klik, en hoeveel budget je iedere dag wilt inzetten. En het is een investering natuurlijk; het advertentiegeld betaalt zich uiteindelijk ruimschoots terug.

Je online zichtbaarheid neemt drastisch toe door gebruik te maken van Google Ads. Marbles assisteert je bij het gehele proces. Dit beperkt zich niet tot het bedenken van advertenties, maar we zorgen er ook voor dat er daadwerkelijk op de advertentie wordt geklikt, en dat bezoekers uiteindelijk overgaan tot een aankoop op jouw website. Van advertentie tot verkoop dus!

sea
Werkwijze Marbles Marketing

ONZE WERKWIJZE

1. Strategie en Doelstellingen

Bij Marbles vinden we het prettig om onze klanten in de ogen aan te kijken. Daarom nodig we je altijd uit voor een gesprek. Dat kan gewoon bij ons op kantoor, maar als het nodig is komen we gezellig bij jou op de koffie.

2. Zoekwoordenonderzoek & Landingspagina’s

Na een gesprek brengen we jouw behoefte in kaart en stellen we doelen vast, die we vervolgens verwerken in een uitgebreid rapport. Hierin beschrijven we of we bijvoorbeeld meer met Display of Shopping SEA gaan werken.

3. Inrichten campagnes

We richten vervolgens de advertenties in voor jouw campagne. Persuasief en passend bij de website. Ook de landingspagina’s zijn van groot belang. Converteren deze uberhaupt wel? Indien nodig maken we deze ook voor je aan. Alles voor het succes van je campagne.

4. Maandelijkse rapportages

Maandelijks ontvang je van ons een uitgebreide rapportage die inzicht geeft in hoe de campagne gepresteerd heeft. Deze rapportage is gepersonaliseerd en zeker niet geautomatiseerd. Daar houden wij niet van.